Met trots lanceer ik op 19 april tijdens het KreaDoe Lentefestival de SIO Community App. Dé plek voor al jouw plak-, invul-, en scrapbook inspiratie. 

En nou hoor ik je denken: maar dat doen we toch al op Facebook? En dat klopt! Toen ik zo'n 6 jaar geleden die groep startte had ik nooit durven dromen dat het uit zou groeien tot zo'n gezellige en grote groep. En daar ben ik onwijs trots op!

Maar ik loop ook tegen grenzen aan. Facebook verandert om de haverklap de regels en opties, ik kan moeilijk overzicht en structuur aanbrengen en niet iedereen heeft en wil Facebook. 

De droom is al jaren om een plek te creëren waar ik gelijkgestemde creatievelingen bij elkaar kan brengen zonder afhankelijk te zijn van het grote Facebook. En die heb ik nu gevonden én gemaakt.

De app geeft mij de mogelijkheid om een community te maken met structuur, waar ik nieuws kan delen én challenges kan organiseren. En niet geheel onbelangrijk: omdat niet meer allemaal 'gratis' te doen. Het faciliteren van de Facebook groep doe ik met liefde, maar er gaat ook veel tijd in zitten. Tijd die schaars is nu ik SIO alleen run. Daardoor kan ik ook minder tijd erin stoppen dan ik graag zou willen.

Ondernemen blijft een uitdaging, zeker in de branche waarin ik met kleine marges werk. Door een betaald platform te bieden verzeker ik het bestaansrecht van Studio Ins & Outs én weet ik dat ik nog meer waarde toe kan voegen. Door mensen bij elkaar te brengen met dezelfde hobby en inspiratie te delen. 

Verdwijnt dan de Facebook groep? Op den duur wel. Mijn aanwezigheid, die helaas al minimaal was, verdwijnt wel maar mijn eigenaarschap niet. Het idee is dat de app de Facebook groep vervangt. Waar jullie op een veilige manier jullie pagina's kunnen delen, vragen kunnen stellen en de challenges kunnen vinden. De social media kanalen zoals Instagram en TikTok blijven bestaan. Zij zijn mijn belangrijkste marketingtools. 

Ik snap dat je misschien nog 100 vragen hebt. En daarvoor verwijs ik je graag naar de pagina waar je daar hopelijk de antwoorden vindt. Maar ik wilde graag beginnen met uitleggen waarom ik geloof in deze app. Schroom niet om me een mailtje te sturen als je geen antwoord op je vraag hebt kunnen vinden. Dat helpt mij om de pagina en FAQ compleet te maken.

Liefs, Irene

Klik hier voor alle info!

Over de blogger

Irene, eigenaresse en ontwerper bij Studio Ins & Outs. Mama van 4 kids en gek van plakboeken maken.

Maandelijks Scrapbook Abonnement

Normale prijs
€39,95
Sale prijs
€39,95
Normale prijs
Prijs per stuk
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator