Rosalin heeft met de feestdagen collectie een aantal inspiratie spreads gemaakt. Sla deze blog op om na de kerstdagen erbij te pakken om jouw mooiste foto's vast te leggen.

 

 
Deze pagina is helemaal in feestelijke december sferen gemaakt. De items zijn natuurlijk uit de kerstcollectie. Met een figuurpons is een patroon gemaakt dat half over de foto heen loopt. Zo creëer je een speels effect!

 

Deze pagina hebben jullie al in een eerdere blog voorbij zien komen. Met strookjes maak je eenvoudig een kerstboompje. De gouden ster is de piek!

 

 Met een cirkelpons maak je een leuke kerstboom. Geen ballen meer nodig!

Heb je een driehoekpons in huis of een papiersnijder? Dan kun je met driehoekjes dit leuke effect van allemaal kerstboompjes maken. Met een fineliner teken je de stammetjes. Of gebruik een stukje papier!

 

De jas van de Kerstman! Plak een heel vel paper pack op je pagina. In de breedte plak je daar een strook zwart overheen. Snijd een vierkant uit en knip of snijd hier de riem van. Een paar kleine cirkeltjes en klaar!

 

Wit, zwart en goud zijn onze persoonlijke favorieten. En zo fijn dat je ook met deze kleuren feestelijke pagina's kunt maken! Met een sneeuwvlok pons werken eenvoudig kerstboompjes gemaakt. Een geslaagde pagina!
Ook met een hexagon pons kun je een kerstboom maken. Daaromheen is er genoeg ruimte voor je foto's!
Deze kerstmutjes van papier zijn super simpel om te maken! Pons of knip een driehoek uit van rood papier, pons of knip een kleine cirkel en een strookje papier. Plak het over elkaar en voila! Schattig én stjilvol.
Zo, met deze inspiratie kan het niet anders dan dat de foto's in je plakboek helemaal tot zo'n recht komen. We zijn benieuwd naar jouw creaties! Post jouw mooiste kerstpagina's op social media en tag ons met @studioinsenouts. Onder alle geposte foto's verloten we 2x 25 euro shop te goed!

 

Over de blogger

Rosalin is werkzaam bij SIO en maakt graag vakantieboeken

Meld je aan

En ontvang 2,50 euro korting op je eerste bestelling!

More posts