Ik, Rosalin ging als eerste aan de slag met de Herfst Collectie van 2022. En wat is hij leuk! De warme kleuren passen perfect bij het seizoen en zullen je mooiste herfst foto's extra aandacht geven.

De set bestaat uit een paper pad, een contour stickervel, een stickervel met rondjes en een stickervel met teksten. Daarnaast zijn de quotekaartjes in een nieuw jasje gestoken. Ze zitten nu in een mooi boekje en zijn dubbelzijdig. En het zijn er nu maar liefst 25!

Als eerste sneed ik met een grote papiertrimmer stroken van het papier. Die plakte ik tegen de zij- en onderkant. Dit kadert je pagina op een mooie manier!

Daarna sneed ik kleinere stroken die ik naast elkaar rechts bovenin plakte. Ik sneed ze recht af maar je kunt ze ook in een vlaggetje knippen of snijden met een washi chomper.

Achter mijn foto plakte ik een stuk papier en ik koos een geschikt quotekaartje uit met de tekst 'A day out'. De pagina maakte ik af met stickers én met een figuurpons. Hoé leuk past dit blaadje bij de herfst collectie?

Je vindt alle items die ik gebruikte hieronder én op de website van Vaessen. Als je via onze linkjes via deze blog shopt in hun webshop support je ons!

Over de blogger

Rosalin is werkzaam bij SIO en maakt graag vakantieboeken

Meld je aan

En ontvang 2,50 euro korting op je eerste bestelling!

More posts