Een tijdje geleden werd er aan mij gevraagd of ik met regelmaat op mijn nichtje wilde gaan passen.
Natuurlijk zei ik daar JA op. Niets leuker dan op deze manier een andere soort band op te bouwen met je nichtje. En hoe leuk is het om deze leuke momenten niet alleen maar vast te leggen met een foto, maar er ook nog iets mee te doen. Het tastbaar te maken.

Ik koos daarom voor een maatwerkboek, ik koos als titel Lovely days with Lynn. Zelf vind ik het zo fijn om in een blanco boek te werken. Je kan helemaal zelf bepalen hoe je deze wilt gaan vullen, je zit niet vast aan bepaalde layout of indeling.

Dit boek gebruik ik als een soort van oppas dagboek. Op de dagen dat mijn nichtje er is, maak ik bewust foto’s van de dingetjes die wij doen. Foto’s zeggen veel, maar zelf vind ik het ook super leuk als je er een tekstje bij is over hoe de dag gegaan is. De teksten maak ik in de app van Canva, ik gebruik voor elke tekst het zelfde lettertype zodat het een geheel is.

De stijl die ik in dit boek gebruik, zullen vele misschien simpel vinden. Ik noem hem echter strak, simpel maar ik hou ervan. Sowieso heb ik voor liefde voor zwart en zachte kleuren. Doordat mijn nichtje vaak ook kleding aan heeft in zachte/neutrale kleuren gebruik ik die dan ook veel in het boek.
Als je zelf door dit boek heen zou bladeren, dan weet ik zeker het je op zou vallen dat ik veel lijnen gebruik. Lijnen niet alleen in streepjes washi, maar ik maak ook smalle lijntjes met papier. Hier zijn de nieuwe paperpacks echt ideaal voor, omdat die net zo groot zijn als je pagina.

Over de blogger

Romy is creatief, sportief en actief op TikTok.

Paper Pack Botanical

Normale prijs
€12,95
Sale prijs
€12,95
Normale prijs
Prijs per stuk
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Bekijk Romy haar video's op TikTok:

TikTok Video Romy

Bekijk deze TikTok

TikTok Video Romy 2

Bekijk deze TikTok