De feestdagen staan weer voor de deur. En kun jij ook wel wat inspiratie gebruiken voor cadeautjes? Ik vind het elk jaar weer een uitdaging om leuke, creatieve cadeautjes te bedenken. Als ik het aan de kids vraag krijgen ze het liefst een nieuwe videogame.. maar dit jaar gaan we dat anders doen!

In deze blog heb ik mijn creatieve cadeautips verzameld voor kids. De linkjes in deze blog zijn affiliate links. 

  1. Knutselpakket Vaessen Creative
Ik ben groot fan van de knutselpakketten van Vaessen. Waarom? Omdat je in 1x alles in huis hebt. Van uitleg tot en met de materialen. Alleen de lijm moet je zelf regelen! Inmiddels zijn er verschillende pakketten om uit te kiezen. Wij hebben ze allemaal getest en ze zijn enorm leuk! 

De knutselpakketten zijn er al vanaf 19,99.

BEKIJK ZE HIER

 

 

 

 

2. Studio 71 Kids Art Set

Deze doos vól stiften, krijtjes, potloden en meer is een lust voor het oog. Ik ga altijd zo lekker op die kleurtjes! Hier werden de kids dolenthousiast en er werd direct druk getekend. 

Deze doos is nu afgeprijsd en shop je voor maar 

BEKIJK HEM HIER

 

 

 

 

3. Creatieve Sokken - Studio Ins & Outs

Isabel, de dochter van Irene van 9 draagt niets anders meer: de creatieve sokken van Studio Ins & Outs! Geschikt vanaf maat 34 hebben we uitgezocht. En met de vrolijke print helemaal hip voor jonge meiden.
 
  
 
 
 
 
 
 
4. Paper Packs - Knutselpapier
Papier kun je nooit genoeg hebben als je houdt van knutselen. Onze paper packs zijn niet alleen leuk om zelf te gebruiken maar kids houden ook van de vrolijke kleurtjes en prints. Match ze met een bijpassend stickervel en uren knutselplezier zijn gegarandeerd!
 
 
 
5. Strijkkralen set
Met deze leuke set heb je alles in huis voor een gezellige middag. Vroeger kon ik uren strijkkralen. En daarom is het leuk dat deze box er is! Met vormpjes, gekleurde kraaltjes, accessoires en een boekje met leuke patronen.
 
 
 
 
 
Nou! Genoeg inspiratie voor creatieve cadeautjes. Voor gezellige uurtjes nu de dagen korter worden. 
 
Liefs Irene
 
 
*De linkjes in deze blog zijn affiliate links. Dat betekent dat een klein % van je aankoopbedrag ten goede komt aan ons. Dat gebruiken wij om producten uit te testen voor jullie!

Over de blogger

Irene van Zuthem, mama 4 kids en oprichter van Studio Ins & Outs

Stickervel Botanical

Normale prijs
€2,95
Sale prijs
€2,95
Normale prijs
Prijs per stuk
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Shop dit product

Meld je aan

En ontvang 2,50 euro korting op je eerste bestelling!