Love is in the air! En met onze Love'23 collectie spat de liefde uit je boek. Voor de mooiste foto's van- en met je lover. Rosalin maakte deze mooie pagina's met items uit de collectie. De voorraad gaat hard en OP=OP!

Met maar één foto op een pagina kun je los gaan met accessoires. Wat dacht je van dit ontwerp met banen op de achtergrond?. Door af te wisselen tussen effen en de printjes is het een opvallend ontwerp geworden. Pons 2 hoekjes af van een quotekaartje en plak deze op een andere kleur. En het resultaat is fantastisch!

Gebruikt voor deze pagina:

Durf jij te scheuren? Wij zijn er gek op. Want het gaat lekker snel én het geeft een leuk effect. En zie je wat er met de foto is gedaan? De foto is in lijntjes gesneden en met wat ruimte ertussen op een papier geplakt. Het 'Ixxi' effect noemen we dat! Tip: Kijk even goed dat je niet een gezicht doormidden snijdt, dat is zonde!

Gebruikt voor deze pagina:

Hartjes staan voor de liefde. En met een ronde pons en een papiertrimmer kun je deze hartjes maken. Precies weten hoe Rosalin dit heeft gedaan? Bekijk dan deze TikTok!

Gebruikt voor deze pagina:

Wauw! Deze pagina bevat zoveel elementen dat je er naar blijft kijken. Met een hexagon pons is het patroon gemaakt, de stickers lijken dankzij een penlijntje slingertjes, er is gescheurd, er zijn laagjes gebruikt en met een hoekjespons is het quotekaartje net even iets specialer gemaakt. De stickers maken het helemaal af!

Gebruikt voor deze pagina:

Met deze inspiratie kan het niet anders dan dat jij liefdevolle pagina's maakt. We zien je resultaat graag voorbij komen! Tag @studioinsenouts in je posts en maak kans op shop te goed!

Over de blogger

Rosalin is werkzaam bij SIO en maakt graag vakantieboeken

Meld je aan

En ontvang 2,50 euro korting op je eerste bestelling!

Meer blogs