Maak je eigen vakantieboek

Yay! Vakantie

Vakantie, wie houd er niet van! Heerlijk even tot rust komen en leuke dingen doen. Elke vakantie heeft een verhaal met veel foto's. Deze kun je natuurlijk via je galerij op je mobiel bekijken maar, het is veel leuker om hier een fysiek boek van te maken. Zo kun je je vakantie delen met je vrienden en familie en zelf ook nog eens terugkijken naar die leuke vakantie. 

Begin 2022 ben ik met een vriendin op vakantie geweest naar Curacao. Hier heb ik veel foto's gemaakt die ik in een boek hebt geplakt. Ik kan natuurlijk ook terugschollen in mijn galerij op mijn mobiel maar, een fysiek boek met foto's is toch zóveel leuker om door te bladeren?

Hoe begin je nou een vakantieboek?

Voordat je kunt beginnen met een vakantieboek heb je natuurlijk een boek nodig. Ik heb gekozen voor een botanical boek in de kleur oud roze. Als titel heb ik de vakantiebestemming met het jaartal erop laten maken. Je kunt bij Studio Ins & Outs kiezen uit 3 stijlen en maar liefst 36! kleuren! 

Beginpagina

Als beginpagina heb ik een foto uitgekozen van mijzelf met de vriendin die mee was. Ik vond het leuk om te starten met een foto van ons samen omdat we samen op vakantie waren. De pagina heb ik nog wat leuker gemaakt met paperpacks, stickers en washi tape. 

Foto's 

De foto's print ik met de Canon Selphy CP1300. Dit is een handig compact thuis printertje met een eigen wifi. Je telefoon verbind je met de printer en printen maar! Canon heeft ook een print app waarin je allerlei verschillende lay-outs kunt maken. Zo kun je de foto's in verschillende formaten printen. De foto's hebben een super goede kwaliteit wat ook niet geheel onbelangrijk is.

Stijl in het boek

Ik gebruik een combinatie van de botanical, pastel en rainbow collectie om de pagina's verder te pimpen. Per pagina gebruik ik een andere stijl maar het is ook heel erg goed te combineren. 

Eindresultaat

Zo het boek is af! Door de foto's in te plakken heb ik nu een super tof boek van mijn vakantie. Zo kan ik later nog eens terug kijken naar deze leuke reis.

Hierbij wat voorbeelden van pagina's uit mijn vakantieboek. Nu door naar de volgende;)

Wil jij ook aan de slag?

Wil jij nou ook een tof vakantieboek gaan maken? Stel dan hier je eigen boek samen! Voor inspiratie kun je lid worden van onze Facebook groep. Hier wordt dagelijks veel inspiratie gedeeld van allerlei soorten boeken.

 

Over de blogger

Studio Ins & Outs

Stel je eigen boek samen | Pastel stijl | vierkant

Normale prijs
€26,95
Sale prijs
€26,95
Normale prijs
Prijs per stuk
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Meld je aan

En ontvang 5 euro korting op je eerste bestelling!

More posts