In deze blog vind je de previews van de aankomende 4 collecties, namelijk Winter, Love, Let's Go en Spring voor 2024. Op basis van deze previews kun je bepalen of je een abonnement wilt afsluiten of pauzeren. De verschijningsdata vind je ook in deze blog!

WINTER 2024

Livegang: 7 december in 2 drops (12u & 20u)

 Deze collectie is de start van het nieuwe Maandelijkse Scrapbook Abonnement. Bestel het abonnement, dit is één complete set en voeg eventueel extra items toe. Meer over het abonnement lees je hier

De collectie is inmiddels ontworpen en de eerst druk is besteld. Je vindt de items daarom vanaf 22 november op de website onder 'Thema's - Winter 2024'.

 

 

LOVE 2024

Livegang: 4 januari in 2 drops (12u & 20u)

Eens per jaar mag roze de boventoon voeren. Namelijk in de Love collectie! Speciaal voor Valentijnsdag maar eigenlijk een thema dat altijd wel kan. Dit jaar staan roze, rood en groen tinten centraal. De producten zijn ontworpen en vind je snel onder 'Thema's'. Hier is alvast de preview!

 

 

 

Spring/Lente 2024

Livegang: 1 februari in 2 drops (12u & 20u)

Dit jaar bevat de lente collectie een touch of purple! Het is elk jaar een uitdaging om terugkerende thema's in een nieuw jasje te steken. Maar toen ik deze kleuren zag wist ik het meteen!
Aanvulling op deze complete collectie wordt een mini collectie in het thema 'Pasen'. 
Omdat Pasen op 31 maart valt is de Lente collectie de collectie die in februari live gaat.

 

 

 

 

Let's Go! 2024

Livegang: 7 maart in 2 drops (12u & 20u)

Na het succes van de vorige Let's Go collectie heb ik besloten dat dit een terugkerend thema is voor 2024. Wel in een ander thema! Maar hoe tof zijn deze kleuren samen? Het is een vrolijke collectie geworden, perfect voor alle dagjes uit.

 

 

 

Over de blogger

Irene, eigenaresse en ontwerper bij Studio Ins & Outs. Mama van 4 kids en gek van plakboeken maken.