Net voordat corona in de wereld kwam heb ik Studio Ins en outs ontdekt. Mijn eerste boek was een vakantiedagboekje waarna er nog vele boeken volgde. Ik heb altijd plakboeken voor de kinderen gemaakt maar de boeken en collecties van SIO hebben mijn hart gestolen.

In corona tijd zijn mijn man ik gaan wandelen, zoals vele met ons. Toen het gewone leven weer terugkeerde wilde we blijven wandelen en hebben we besloten om Het Pieterpad te gaan lopen. Dit is een lange afstandswandeling loopt van Pieterburen in Groningen naar de Sint Pieterberg bij Maastricht. Het is ongeveer 500 km verdeeld over 26 etappes. We proberen één weekend per maand te lopen, al dan niet met een overnachting (of twee). Naast het wandelen is het ook heerlijk om samen weg te zijn en bij te kletsen. We zijn in januari gestart en je ziet de natuur van winter, voorjaar naar zomer veranderen. Elke jaargetijde en elke provincie heeft weer andere, mooie gezichten. Je loopt door de bossen, over de heide en door verschillende dorpjes. Nederland is prachtig!

Daar moest ik natuurlijk ook een boek van maken. De titel laat zich al raden: Het Pieterpad.
Onderweg ben ik bezig met het maken van de mooiste foto’s om zo de herinneringen vast te kunnen leggen in mijn boek. Mijn man wordt er weleens moe van: moet je nou alweer een foto maken? Loop nou eens door….

Soms heb ik, tijdens het wandelen, al precies in mijn hoofd hoe de pagina eruit moet komen te zien. Maar een andere keer ontstaat de lay-out pas nadat ik foto’s heb geprint. Het leuke is, dat de ontspanning na zo’n weekend nog blijft hangen doordat ik de pagina’s ga plakken. Dit is ook het enige boek waarmee ik helemaal bij ben.

Ik gebruik vooral de botanical set omdat ik die uitstraling mooi bij de natuur foto’s vind passen.

En als ik het resultaat aan manlief laat zien zegt hij steevast: erg mooi schat!
Dan moet je dus ook niet klagen als ik weer stil sta voor het maken van weer een foto!

Op deze pagina's ben ik heel trots:

 

Over de blogger

Brechje is getrouwd en heeft 2 kinderen. Ze maakt plakboeken over haar vakanties, huisdieren en loopt momenteel het Pieterpad wat zij vastlegt in een plakboek.

Paper Pack Botanical

Normale prijs
€12,95
Sale prijs
€12,95
Normale prijs
Prijs per stuk
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Meld je aan

En ontvang 5 euro korting op je eerste bestelling!