• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Aan de slag voor jullie mooiste dag

Invulboeken voor je bruiloft

Je geliefde, of jij zelf natuurlijk, is op één knie gegaan en die ene vraag is eindelijk gesteld. Jullie gaan trouwen! Bij een bruiloft komt veel kijken en er is veel te regelen. In deze collectie kan je alle invulboeken vinden voor je bruiloft.

‘’Voor de aanloop naar deze mijlpaal en de bruiloft zelf, heb ik een speciale collectie invulboeken ontworpen. Van een weddingplanner waar je de aanloop naar de grote dag toe in kan noteren, tot aan een invulboek voor het vrijgezellenfeest!’’

Weddingplanner

Voordat de grote dag kan beginnen, zal er veel geregeld moeten worden. Het is geruststellend als de bruiloft goed gepland is en alles op rolletjes loopt. Om de bruiloft goed te regelen, is er een weddingplanner. Dit boek kan je gebruiken om bruiloft locaties, getuigen, budgetten en nog veel meer in vast te leggen. Door de handige ‘to do’ lijstjes in de weddingplanner is het overzichtelijk wat er nog moet gebeuren en kan je taken ook uitbesteden. Vul het boek samen in met jouw geliefde en praat over de onderwerpen. Zo weet je zeker dat de dag helemaal naar jullie smaak is. Mocht je nog meer creativiteit in het boek kwijt willen, dan is er een stickervel speciaal voor de invulboeken uit de bruiloft collectie en kan je met washi tape en mooie kleuren helemaal je ei kwijt.

 

Gastenboek voor je bruiloft

Elke bruiloft is anders. Er is verschil in locatie, budget, maar ook in het aantal gasten dat wordt uitgenodigd. Ondanks het aantal uitgenodigde gasten op de bruiloft, is het altijd leuk om een gastenboek neer te leggen. Je zal vast niet met iedereen uitgebreid kunnen praten deze dag, wat het extra leuk maakt om het boek nog eens na te lezen. In het gastenboek van Studio Ins & Outs staan leuke vragen die worden ingevuld voor het bruidspaar, waardoor het een origineel boek wordt vol met leuke tips, wensen en boodschappen.

 

Invulboek voor vrijgezellenfeest

Het invulboek voor het vrijgezellenfeest is bedoeld voor de vriendinnen en vrienden van de verloofde. Alle deelnemers van het vrijgezellenfeest vullen het boek in, met een leuke foto erbij. Je kan het boek ook van tevoren invullen en geven als cadeau op het feest zelf. Wees creatief en maak het een origineel vrijgezellenfeest cadeau. Geef de verloofde een boek met alle mooie momenten, zodat deze dag nooit vergeten zal worden. 

 

Plakboek voor je bruiloft

Wil je niet vastzitten aan een design of een bepaald soort vragen, kies dan voor het plakboek voor je bruiloft. Dit is een blanco boek, die naar eigen smaak en ideeën ingevuld kan worden. In dit boek is niks te gek. Maak je er een weddingplanner van, of een gastenboek? Of heb je misschien wel andere ideeën voor dit boek, alles kan. Maak het boek extra persoonlijk met versieringen en gekleurde teksten. Ben je op zoek naar een ander soort invulboek, zoals een vakantiedagboek? Bekijk dan de collectie invulboeken voor volwassenen.

Terug naar boven