• Voor 12u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Invulboeken zwangerschap

Onze collectie bevat:

Wanneer het aankomt op je zwangerschap houd je als mama in spé het liefst alles bij! Maar tijd om uren te schrijven in een zwangerschapsdagboek is er vaak niet. In het "Ik ben zwanger"- invulboek schrijf je over iedere mijlpaal en elke belangrijke gebeurtenis tijdens je zwangerschap. Deze bestseller is een invulboek zonder poespas, met lekker veel ruimte voor de mooiste foto’s. Net iets voor jou.

Lees verder

zwangerschapsboek, een tastbare herinnering

Aan het begin van je zwangerschap zit je boordevol goede voornemens. Natuurlijk wil je ieder detail van de zwangerschap onthouden en je neemt je voor alles uitgebreid te beschrijven in een zwangerschapsdagboek. Maar voor je het weet ben je weken verder en loop je enorm achter met je verslag. Dat houd je niet vol! Met het 9 maanden invulboek van Studio Ins & Outs kun je genieten van je zwangerschap en tóch alle hoogte- en dieptepunten van je zwangerschap opschrijven als tastbare herinnering voor later. 

"Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik helaas geen zwangerschap invulboek bijgehouden. De boeken die ik tegenkwam vond ik niet mooi qua ontwerp en ik zag mezelf al elke dag een uur zitten schrijven. Tijdens mijn tweede zwangerschap wist ik dat dit anders moest. Op basis van mijn eigen ervaringen en de belangrijkste mijlpalen heb ik het 'Ik ben zwanger' 9 maanden invulboek ontwikkeld. Inmiddels is het een echte bestseller en daar ben ik enorm trots op!"- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs

Terug naar boven

Een zwangerschap invulboek voor alle mama’s (to be)

De invulboeken zwangerschap zijn er voor iedere mama (to be) die graag een verslag wil bijhouden van de zwangerschap, zonder hier dagelijks veel tijd aan kwijt te zijn. Dit invulboek werk je gemakkelijk voor een paar weken in één keer bij. Door het stevige papier kunnen bovendien ook de meest creatieve moeders aan de slag met het boek. En het fijne is: Aan het einde van je zwangerschap kun je verder met een kraambezoek boek, een baby eerste jaar boek en een invulboek voor je dreumes, peuter en kleuter. Allemaal in dezelfde stijl als het zwangerschap invulboek.

Terug naar boven