• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Invulboeken zwangerschap

Ontdek onze unieke en persoonlijke dagboeken voor zwangerschap

Wanneer het aankomt op je zwangerschap houd je als mama in spé het liefst alles bij! Maar tijd om uren te schrijven in een dagboek zwangerschap is er vaak niet. In het "Ik ben zwanger"- invulboek schrijf je over iedere mijlpaal en elke belangrijke gebeurtenis tijdens je zwangerschap. Deze bestseller is een invulboek zonder poespas, met lekker veel ruimte voor de mooiste foto’s. Net iets voor jou.

Lees verder

Dagboek zwangerschap


Een tastbare herinnering

Aan het begin van je zwangerschap zit je boordevol goede voornemens. Natuurlijk wil je ieder detail van de zwangerschap onthouden en je neemt je voor alles uitgebreid te beschrijven in een dagboek voor zwangerschap. Maar voor je het weet ben je weken verder en loop je enorm achter met je verslag. Dat houd je niet vol! Met het 9 maanden invulboek van Studio Ins & Outs kun je genieten van je zwangerschap en tóch alle hoogte- en dieptepunten van je zwangerschap opschrijven als tastbare herinnering voor later. 

"Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik helaas geen zwangerschap invulboek bijgehouden. De boeken die ik tegenkwam vond ik niet mooi qua ontwerp en ik zag mezelf al elke dag een uur zitten schrijven. Tijdens mijn tweede zwangerschap wist ik dat dit anders moest. Op basis van mijn eigen ervaringen en de belangrijkste mijlpalen heb ik het 'Ik ben zwanger' 9 maanden invulboek ontwikkeld. Inmiddels is het een echte bestseller en daar ben ik enorm trots op!"- Irene van Zuthem, Studio Ins & Outs

Terug naar boven

zwangerschap invulboek


Voor alle mama’s (to be)

De invulboeken zwangerschap zijn er voor iedere mama (to be) die graag een verslag wil bijhouden van de zwangerschap, zonder hier dagelijks veel tijd aan kwijt te zijn. Dit invulboek werk je gemakkelijk voor een paar weken in één keer bij. Door het stevige papier kunnen bovendien ook de meest creatieve moeders aan de slag met het boek. En het fijne is: Aan het einde van je zwangerschap kun je verder met een kraambezoek boek, een baby eerste jaar boek en een invulboek voor je dreumes, peuter en kleuter. Allemaal in dezelfde stijl als het zwangerschap invulboek.

Onze collectie bevat:

Invulboek zwangerschapswens

Voor veel vrouwen is het een grote wens om een kindje te krijgen. Toch is het proces naar een zwangerschap voor ieder stel heel anders. Er speelt heel veel en daarom zit deze bijzondere periode voor vrouwen vaak vol hoogte- en soms ook dieptepunten. Veel stellen vinden het daarom fijn om deze periode vast te leggen in een Invulboek. Hoe het traject er voor jullie ook uitziet, het maken van een invulboek geeft jullie de mogelijkheid om later terug te kijken op de periode van de Zwangerschapswens.

9 maanden invulboek "Ik ben zwanger"

Met dit stijlvolle invulboek leg je alle mooie momenten en mijlpalen vast die je in de 9 maanden van je zwangerschap doorloopt. Zo leg je alle waardevolle momenten vast en hebben jij, je partner en je kind later een mooi boek met herinneringen om in terug te kijken. In dit 9 maanden boek kun je verhaaltjes schrijven, foto’s en echo’s plakken, je kan handige lijstjes maken en het kamertje vastleggen van je kindje.

Dagboek zwangerschap tweeling

Groeien er niet 1 maar zelfs 2 kindjes in je buik? Dat is wel heel bijzonder! Gebruik dit unieke invulboek voor zwangerschap tweeling om alle waardevolle momenten van de zwangerschap in vast te leggen. Het boek biedt ruimte voor echo’s, foto’s, To do-lijstjes en veel meer. Zo worden er elke week relevante vragen gesteld die je kunt beantwoorden én kan je het babykamertje vastleggen. Bijzonder mooie herinneringen om vast te leggen voor later.

DIY Babyshower invulboek

Binnenkort een babyshower? Hoe leuk is het om voor jezelf of je zwangere vriendin een leuk boek te maken om de herinneringen in vast te leggen? Gasten kunnen voorafgaand aan of tijdens de babyshower een invulkaart vullen. Deze kunnen samen met een lading aan leuke foto’s in het boek geplakt worden. Zo geef je de mom-to-be een uniek plakboek in plaats van een standaard kant-en-klaar boek. Lees hier meer over wat je nodig hebt en dan kan je hier jouw babyshower invulboek bestellen.

Echo boekje

Dit echo boekje heeft plaats voor alle echo foto’s. Het boekje sluit perfect aan bij het Negen maanden invulboek. In het echo boekje kan je 7 echo’s wanneer je ook nog de 3 fotopagina’s gebruikt én de invulpagina wil gebruiken. Heb je meer echo’s? Als je alle pagina’s voor echo’s gebruikt, passen er maar liefst 21 echo’s in het boekje. Vul zelf het boekje zoals jij dat graag wil. Zo maak je jouw echo boekje 100% uniek!

Kraambezoekboek

De bijzondere herinneringen van de kraamtijd vastleggen? Met de kraambezoekboeken van Studio Ins & Outs leg je de mooiste momenten vast. Kraamvisite kan in deze boekjes een persoonlijk bericht of lieve wens voor jullie achterlaten. Op deze manier kan je nog jarenlang van deze bijzondere periode in jouw en je baby’s leven nagenieten. Hoe fijn is het om dat eerste moment met familie, vrienden en kennissen te bewaren. Dat moment wil je niet vergeten, leg daarom deze mooie periode vast in het Kraambezoekboek.

Terug naar boven