• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Het invulboek voor de mooie momenten tijdens je zwangerschap

9 maanden invulboek

Met dit unieke en stijlvolle invulboek voor tijdens je zwangerschap leg je alle mooie momenten en mijlpalen vast. Op deze manier heb je alle mooie herinneringen van je zwangerschap vastgelegd in een boek voor later. In dit 9 maanden boek kun je foto’s en echo's vastleggen, ook kan je handige lijstjes maken en het kamertje vastleggen van je kindje.

Doordat er niet te veel vragen in het boek staan kun je het negen maanden boek helemaal naar je eigen zin maken. Je kunt er voor kiezen om het te pimpen met allerlei leuke accessoires of om het simpel te houden. Elk boek wordt als cadeau verpakt, dus leuk als kleinigheidje voor jezelf of voor een zwangere vriendin.

De leukste accessoires voor je invulboek voor je zwangerschap vind je hier. 

Accessoires voor je negenmaanden invulboek
3 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Breedte:
Lengte:
Merk:
3 Gevonden in Negenmaanden invulboek

9 maanden invulboek

Kies jouw persoonlijke favoriet

Dit zwangerschapsdagboek is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het mooie aan onze 9 maanden invulboek is dat er extra veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit, je wordt niet gestuurd door te veel vragen en kaders. Bovendien is het boekje uit te breiden met tal van accessoires: stickers, washi tapes, figuurponsen en nog veel meer. Iedereen geeft de herinneringen een andere invulling en daarom is ieder zwangerschapsboek compleet uniek. Heerlijk om over een paar jaar met jouw zoon of dochter door te bladeren en de herinneringen van deze bijzondere tijd te delen.

Krijg je een tweeling, wil je een apart boekje voor alle echo's of is de baby net geboren en wil je een kraambezoekboek? Bekijk dan alle zwangerschap invulboeken en kies jouw favoriete boek!

Persoonlijke momenten
In een 9 maanden invulboek kan je alle waardevolle herinneringen op een speelse en persoonlijke manier inplakken. Het allerbelangrijkste: beleef vooral veel plezier uit het inplakken van je foto’s! Uiteindelijk zal het een persoonlijk boekje worden, waar jij en het gezin nog lang van zullen genieten. Ook andere momenten kan je vastleggen in de unieke thema invulboeken van Studio Ins & Outs. Denk bijvoorbeeld aan een trouwerij, een kinderfeestje of de eerste uitspraken van je kind.

Wat kan ik van het 9 maanden boek verwachten?

Het 9 maanden invulboek staat vol weetjes, vragen en tips die handig kunnen zijn tijdens de zwangerschap. Leuk om de vragen te beantwoorden en later terug te lezen. Maar ook tijdens de zwangerschap zal je ervaren dat de vragen en tips je aan het denken zetten en je op een andere manier laten kijken naar je ervaring. 

Zo staan er logische vragen in al:

  • Hoe kwamen we erachter?
  • Welke kwaaltjes ervaar je?
  • Heb je al iets gekocht voor je baby?

Maar ook leuke, unieke vragen als:

  • Hoe was het om je kindje voor het eerst te zien?
  • Heeft de baby een koosnaam?
  • Wat is de leukste reactie op de zwangerschap?

En voor later in de zwangerschap:

  • Wat ga je het meeste missen?
  • Welke adviezen wil je niet vergeten?

Naast al deze vragen staan er ook checklist en tips in het invulboek. Voldoende om je te helpen met de voorbereiding op de bevalling en de komst van je baby.

De zwangerschap invulboeken collectie bevat:

Invulboek zwangerschapswens

Het is voor veel vrouwen vaak een wens om moeder worden. Voor elke mom-to-be verloopt het proces tot zwangerschap anders. Voor de een duurt het langer dan voor de ander. Vaak gebeurt er in deze periode veel en komt er veel bij kijken. Deze mooie tijd zit voor stellen daarom vaak vol hoogte- en soms ook dieptepunten. Achteraf is het dan ook lastig om te herinneren hoe deze periode is ervaren. Hoe het hele proces ook verloopt het kan fijn zijn om het vast te leggen in een invulboek zwangerschapswens. Op deze manier kan je later altijd terugkijken naar deze tijd.

Echo boekje

Alle echo’s in één verzamelboek. Het echo boekje is een perfecte aanvulling op het 9 maanden invulboek. Als je alle foto en invulpagina’s gebruikt, kan je tot 7 echo’s in het boek kwijt. Heb je meer echo’s en wil je ze er allemaal in kwijt? Geen probleem, wanneer je alle pagina’s gebruikt kan je zelfs tot 21 echo’s kwijt. Hij is dan ook precies in te vullen zoals jij dat zelf graag wil. Op deze manier maak je jouw echo boekje helemaal uniek.

DIY Baby Shower invulboek

Heb je binnenkort een babyshower van je zus, een vriendin of van jezelf? Leg deze onvergetelijke dag vast in het DIY babyshower invulboek. Alle herinneringen kun je erin kwijt. Gasten kunnen voorafgaand of tijdens de shower een persoonlijke invulkaart invullen en in het boek plakken. Combineer dit met leuke washi tapes, stickers en foto’s voor een invulboek die 100% uniek is. Het DIY Babyshower invulboek is een leuk cadeau voor iedere mom-to-be (dus ook voor jezelf). 

Zwangerschapsboek tweeling

Zet je binnenkort maar liefst 2 kindjes op de wereld? Dat voelt vast heel bijzonder! Speciaal voor jou hebben wij een invulboek voor zwangerschap van een tweeling. Hierin kan je alle prachtige momenten van de zwangerschap verzamelen. Vul het invulboek met to do-lijstjes, ervaringen, foto’s, echo’s en nog veel meer. Beantwoord elke week de relevante vragen in het boek én leg alle ideeën voor de kinderkamer vast. Prachtig om alle mooie herinneringen bij elkaar te verzamelen in het zwangerschapsboek tweeling.

Kraambezoekboek

Nu de zwangerschapsperiode erop zit, begint er een nieuwe bijzonder periode: de kraamtijd. Dit gaat zo snel voorbij en iedereen wil even kennis komen maken met jullie prachtige zoon of dochter. Al dit lieve bezoek vastleggen? De kraambezoekboeken van Studio Ins & Outs zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. De kraamvisite in dit invulboek een lief bericht of persoonlijke wens achterlaten. Op deze manier kan je jaren later nog altijd van deze mooi periode in jouw leven nagenieten. Dat moment wil je niet vergeten, leg daarom deze mooie periode vast in het Kraambezoekboek.

Terug naar boven