• Voor 12u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Altijd als cadeautje ingepakt

Het invulboek voor de mooie momenten tijdens je zwangerschap

9 maanden invulboek

Met dit unieke en stijlvolle invulboek voor tijdens je zwangerschap leg je alle mooie momenten en mijlpalen vast. Op deze manier heb je alle mooie herinneringen van je zwangerschap vastgelegd in een boek voor later. In dit 9 maanden boek kun je foto’s en echo's vastleggen, ook kan je handige lijstjes maken en het kamertje vastleggen van je kindje.

Doordat er niet te veel vragen in het boek staan kun je het negen maanden invulboek helemaal naar je eigen zin maken. Je kunt er voor kiezen om het te pimpen met allerlei leuke accessoires of om het simpel te houden. Elk boek wordt als cadeau verpakt, dus leuk als kleinigheidje voor jezelf of voor een zwangere vriendin.

De leukste accessoires voor je invulboek voor je zwangerschap vind je hier. 

Accessoires voor je negenmaanden invulboek
11 Gevonden
Filter
Sluiten
Grootte
Binding
Kleur
Breedte:
Lengte:
Merk:
11 Gevonden in Negenmaanden invulboek

Kies jouw favoriete 9 maanden invulboek

Dit zwangerschapsdagboek is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het mooie aan onze 9 maanden invulboek is dat er extra veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit, je wordt niet gestuurd door te veel vragen en kaders. Bovendien is het boekje uit te breiden met tal van accessoires: stickers, washi tapes, figuurponsen en nog veel meer. Iedereen geeft de herinneringen een andere invulling en daarom is ieder zwangerschapsboek compleet uniek. Heerlijk om over een paar jaar met jouw zoon of dochter door te bladeren en de herinneringen van deze bijzondere tijd te delen.

Krijg je een tweeling, wil je een apart boekje voor alle echo's of is de baby net geboren en wil je een kraambezoekboek? Bekijk dan alle zwangerschap invulboeken en kies jouw favoriete boek!

Persoonlijke momenten
In een 9 maanden invulboek kan je alle waardevolle herinneringen op een speelse en persoonlijke manier inplakken. Het allerbelangrijkste: beleef vooral veel plezier uit het inplakken van je foto’s! Uiteindelijk zal het een persoonlijk boekje worden, waar jij en het gezin nog lang van zullen genieten. Ook andere momenten kan je vastleggen in de unieke thema invulboeken van Studio Ins & Outs. Denk bijvoorbeeld aan een trouwerij, een kinderfeestje of de eerste uitspraken van je kind.

Terug naar boven