• Voor 15u besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzonden vanaf €75
  • Altijd een gratis cadeautje meegestuurd

Recepten invulboek

Moeilijke of kieskeurige eters in huis, maar heb jij nu eindelijk de juiste recepten gevonden waar iedereen van eet?

Naast de agenda’s & planners en het bullet journal is dit ook een heel leuk invulboek voor volwassenen! Met dit recepten invulboek kun je je eigen receptenboek maken. Je kan de allerlekkerste airfryer recepten er in opschrijven maar ook een gezonde smoothie of een heerlijke italiaanse pasta.

Receptenboek invullen

Met dit speciale recepten invulboek kun je al je lievelingsgerechten bewaren op een super leuke plek! Personaliseer alle pagina’s precies naar wat jij mooi vindt bij alle verschillende recepten. Op deze manier maak je dit invulboek helemaal naar jouw eigen stijl en ook nog eens gevuld met de dingen die jij het allerlekkerst vindt. 

Knippen en plakken in je recepten invulboek

Je kunt je eigen receptenboek zo persoonlijk maken als je zelf wil. Er is ruimte voor veel creativiteit of juist weinig. Zie jij altijd heerlijke recepten in magazines, maar heb je geen goede (of leuke) plek om deze lekkernijen te bewaren? Dan is dit recepten invulboek perfect voor jou! Knip gewoon alle lekkere recepten die je tegenkomt uit en plak ze in het boek! Je kan er vervolgens zoveel creativiteit als je wil op los laten! 

Een ingevuld receptenboek voor later

Hoe leuk is het om je meest bijzondere en lekkerste recepten bij elkaar te verzamelen om ze later mee te kunnen geven aan je kinderen? Maak dit leuke recepten invulboek persoonlijk met leuke krabbels, foto’s van je recepten en misschien wel tekeningetjes. Later kun je het boek delen met je kinderen of je kunt hem uitlenen aan vrienden, want wat is er nou leuker dan delen?

Terug naar boven